Bandha Works Jógaiskola

1027 Budapest, Frankel Leó út 6. | +36-30-900-4142 | http://bandhaworks.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Jógaiskolánkban az astanga és a vinyásza krama jógarendszereket oktatjuk. Saját tapasztalataink alapján ezen ászanasorozatok rendkívül hatékonyan segítik a test és az elme fejlődését, elindítva a gyakorlót a jógikus úton. A rendszer lényege a gyakorlás általi egyéni megtapasztalás, ezért a Bandha Works oktatói minden évben visszatérnek Indiába tanáruk mellé a tudások mélyítése érdekében.

A jóga fizikai elemei mellett szintén nagy hangsúlyt fektetünk a Patandzsali Jóga szútráiból kiolvasható filozófiára és életmódra, célunk, hogy a gyakorlók fokozatosan ezeket is minél inkább beépítsék a mindennapjaikba.

Az órarend szerinti órákon kívül terveink szerint rendszeresen vendégül látunk majd inspiráló külföldi oktatókat, illetve tematikus jógaműhelyeket is szervezünk.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek