Völgy Utcai Ökumenikus Óvoda

1021 Budapest, Völgy u. 3. | +36-1-200-0527, +36-1-200-0547 | http://volgy-utcai-okumenikus-ovoda.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az épület korszerű, esztétikus, praktikus kialakításával, otthonos környezet biztosításával ideális az óvodás korú gyermekek fogadására. Az ősfákkal, dús növényzettel borított udvar, a különböző burkolatú területek, játszó és fejlesztő eszközök optimálisan növelik és kielégítik a gyerekek mozgásigényét. A tornaterem rengeteg lehetőséget biztosít az elemi, fejlesztő és szabadidős mozgásokra, egyéb, pl. művészeti programok rendezésére.

Az óvoda pedagógiai programja az országban egyedülálló módon képviseli a keresztény hitre nevelés lehetőségeit. Az óvoda fenntartója és a felekezetek (katolikus, református, evangélikus) közti megállapodás garantálja a gyerekek számára a keresztény hitre nevelés alapjainak óvodáskornak megfelelő lerakását.

 

II. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-200-0527, +36-1-200-0547
Email:okuovi@okuovi.hu
Honlap:http://volgy-utcai-okumenikus-ovoda.webnode.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek