Virág Árok Óvoda

1026 Budapest, Virág árok 8. | +36-1-200-7185 | http://www.viragarokovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk – bár egyetlen intézmény – két épületben foglal helyet: a Virág árok 8. illetve a Virág árok 15. szám alatt; így csupán néhány lépés választja el őket egymástól.

Udvarunkon az egyedi tervezésű, magas minőségű, fából készült játékszerek mellett az önkormányzati, illetve szülői támogatásból megvalósult, új, műfüves focipályák biztosítják a gyermekek mozgásgazdag életmódját.

Az újszerű, ám patináját őrző óvodaépület négy, illetve hat, gazdagon felszerelt, otthonos, világos, barátságos csoportszobával működik, valamint egy-egy tornateremmel rendelkezik.

Óvodánkban biztosított a napi háromszori, változatos étkeztetés, melyet a szülők jóvoltából naponta, gyümölcsfogyasztással egészítünk ki.

Nevelő tevékenységünk elsődleges célja a szabad játék lehetőségének megteremtése, melyen keresztül a gyermekek önállóan, s ez által örömmel bontakoztathatják ki saját elképzeléseiket, kreatív ötleteiket.

 

II. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-200-7185
Email:ovoda.virag.8@ecom.hu
Honlap:http://www.viragarokovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek