Rózsabimbó Alapítványi Óvoda

1022 Budapest, Bimbó u. 113-115. | +36-1-326-6647

Oszd meg másokkal!

Desktop

A gyermekek sokoldalú, harmónikus fejlődésének biztosítása, életkorilag a legmegfelelőbb tevékenységi forma segítségével, szeretetteljes gondozással. Komplexitás és a pedagógiai sokszínűség érvényesítésével választási lehetőségek biztosítása a bölcsődében - óvodában, mely majd alkalmassá teszi a gyermeket az iskolai élet megkezdéséhez. A kialakított heti és napirend keretei között szervezett tevékenységek szervezése szabadon választott és kötelező formában történik. A gyermekek egészséges életterének biztosítása, a gyermeki egyén tiszteletben tartásával. A mozgás a gyermek legtermészetesebb megnyilvánulási formája, fejlettsége képet ad az általános fejlettségi szintjéről, a fejlődés tempójáról. Mozgáskoordináció fejlesztésére bölcsődés - óvodáskorú gyermekeknél nagy hangsúlyt fektetünk, figyelembe véve gyermekenként az egyéni idegrendszeri érést. A mozgásöröm és a szellemi fejlődés egymással szoros kapcsolatban áll!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek