Pendula Óvoda

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18. | +36-70-385-2004 | http://pendula.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Pendula Óvoda egy nyitott, befogadó, kreatív műhely, ahol mindenki a saját ritmusában, a saját útját járva közösségünk része.

A 2018 szeptemberében induló 2. kerületi magánóvodánk pedagógiájának középpontjában a gyermek, mint egyedi, fejlődő személyiség áll, inkluzív, befogadó szemlélettel fordulunk a családok és a gyerekek felé.

Inkluzív szemléletű magánóvoda 2,5-től 7-8 éves gyermekek számára. Óvodánkban a felvétel folyamatos. A gyerekeket két és fél éves kortól fogadjuk, akik az adott év december 31-ig betöltik a harmadik életévüket. Speciális esetben és kiemelt figyelmet igénylő gyerekek esetében a szobatisztaság nem feltétele az óvodakezdésnek.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pendula Óvoda Nonprofit Kft.
Telefon:+36-70-385-2004
Email:info@pendulaovoda.hu
Honlap:http://pendula.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pendulaovoda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek