Átrium Film-Színház

1024 Budapest, Margit körút 55. | +36-1-317-9338 | http://www.atriumfilmszinhaz.hu/

Oszd meg másokkal!

Multikulturális intézmény: színházi előadások, kortárs tánc, komoly- és könnyűzene, filmvetítések, gyermekprogramok, rendezvények.     Olyan színház, mely az innovációt a szakmai professzionalizmussal ötvözi, s azt nemzetközi kontextusba helyezi.

Az Angol Nyelvű Színház Közhasznú Alapítvány a Merlinben felépített 20 éves kapcsolatrendszerével az Átrium Film-Színházba tette át székhelyét. Az európai és amerikai színházakkal kialakult együttműködések eredményeként képesek leszünk a legfrissebb színházi újításokat és sikereket Budapesten megvalósítani.

 Az Átrium Film-Színház fontos nemzetközi együttműködések terepe, mely az előadó-művészetek különböző területeit használja fel egy-egy előadás létrehozásában. Ezen belül a film, a modern vizuális kultúra és a színház elemeinek harmonikus ötvözése lesz a színház arculatának meghatározó eleme.

Nyitvatartás:

A jegypénzár hétköznap 10.00-20.00-ig vagy az első szünet végéig, hétvégén délelőtti előadások esetén egy órával az előadás kezdése előtt, délutáni előadás esetén 14.00-tól tart nyitva. Ha hétvégén nincs előadás, a jegypénztár zárva tart. A Kávézó minden nap 10.00-02.00 óráig tart nyitva, de a nyitva tartás alkalmanként változhat.

További információk:

Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, SZÉP-kártya
Wifi:ingyenes

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek