Urbán Fogászati Klinika

1025 Budapest, Pitypang u. 7. | +36-1-200-0898 | http://www.implant.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Urbán István klinikája egy sor általános és speciális szolgáltatást kínál, és teljes fogászati gondozást nyújthat Önnek és családjának az egyszerű tisztítástól a károsodott fogak legkorszerűbb helyreállításáig vagy pótlásáig.

Ön biztos lehet benne, hogy fogászati gondozását a legmagasabb minőségben látják el, és messzemenően bizalmasan kezelik.

A klinika munkatársainak képzettsége és személyes hozzáállása biztosítja a betegek magasszintű ellátását, elősegíti a betegeket jó testi és lelki közérzetét.

A legújabb technológiákat alkalmazzuk: lézer sebészet, korszerű mikrosebészeti eszközök, Biolase mikrosebészeti eszközök, sebészeti mikroszkóp, komputer által vezérelt implantációs sebészet.

A fogbeültetés mellett a klinika az alábbiakra is szakosodott:

  • Fogágybetegségek kezelése
  • Plasztikai ínysebészet
  • Esztétikai/kozmetikai fogászat (pl.: természetes fogak helyreállítása vagy hiányzó fogak pótlása rögzített koronákkal, hidakkal vagy implantátumokkal; teljes , azonnali és részleges kivehető fogsorok megtervezése és elkészítése hiányzó fogak pótlására; hibás, hiányzó vagy beteg természetes fogak helyreállítása)
  • Szájhigiénia (pl.: professzionális fogtisztítás)
  • Foggyökérkezelés
  • Szájsebészet (pl. bölcsességfogak eltávolítása)

A nagyon kellemes, megnyugtató környezetben dr. Urbán István és munkatársai kivételes fogászati gondoskodást ajánlanak Önnek.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Urbán István fogorvos
Telefon:+36-1-200-0898
Email:info@implant.hu
Honlap:http://www.implant.hu
Facebook:https://www.facebook.com/implant.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek