Orhidea Házi Gondozó és Ápoló Szolgálat

1028 Budapest, Aszú u. 31. | +36-1-376-8500 | http://orhidea.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Otthonápolási szolgáltatás - Idősgondozás Budapest

A megszokott otthoni környezetben a család szerető közelségében végezzük el azon ápolási feladatokat, melyek által rövidül a lábadozási, a gyógyulási idő, illetve élhetővé válik az idős ember élete.

Az ellátandó beteg, családtag vagy közeli hozzátartozó állapotának felmérésekor személyes egyeztetés keretében pontosíthatja munkatársunkkal, hogy milyen segítséget (a napi 1-2 órás gondozástól a 24 órás felügyeletig) szeretne igénybe venni. A szolgáltatás megrendelését követően legfeljebb néhány munkanapon belül meg tudjuk szervezni hozzátartozója ellátását.

Amiben biztosan a segítségére lehetünk:

  • Idősgondozás, házi felügyelet, betegápolás, otthonápolás.
  • Akár 24 órás felügyelet, teljes ellátásra szoruló betegeknél (mozgatás, pelenkázás, mosdatás, fürdetés, etetés, gyógyszerezés, stb.).
  • Otthoni szociális ellátás (bevásárlás, házvezetői, társalkodói feladatok, stb.).
  • Szakápolási feladatok ellátása: infúziós kezelések háziorvosi felügyelet mellett, injekciózás, szondán át történő táplálás, katéterek cseréje, sebellátás, felfekvések megelőzése, kezelése, valamint balesetek, műtétek utáni ellátás.
  • Betegség következményeként átmenetileg vagy véglegesen kiesett vagy csökkent funkciók helyreállításához és pótlásához kapcsolódó szakápolási feladatok.

Kedvező Otthonápolási Árak: kiszámítható,  Óradíjas szolgáltatások.

Várjuk telefonhívásukat, megkeresésüket!

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek