Dr. Sápy Mónika bőrgyógyász-kozmetológus

1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. | +36-30-269-8801 | http://www.magicderm.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az általános bőrgyógyászati betegségek diagnosztikáján és kezelésén kívül a napjainkban rohamosan fejlődő esztétikai beavatkozások elvégzésével törekszem pácienseim elégedettségét megnyerni. A széleskörű és gyakorlott szakmai tapasztalat mellett fontos számomra a hozzám forduló betegek diszkrét, kulturált környezetben való ellátása. A rendelő műszeres felszereltségére, annak fokozatos beszerzésére és megújítására nagy gondot fordítok.

Helyben lehetőség van egyéb szakvizsgálatok, laboratóriumi és képalkotó vizsgálatok elvégzésére. A fekvőbeteg ellátási lehetőséget szükség esetén a Telki Magánkórház adja, ahol vezető bőrgyógyászként 2006 óta rendelek. A rendelő Budapest szívében helyezkedik el, a II. kerület frekventált részén, a Kacsa utcában. A közelben villamosmegálló, buszmegálló, metróközlekedés van és a rendelő közvetlen környezetében nagyon jó parkolási lehetőség biztosított. A vizsgálatokat előzetes telefonos előjegyzés alapján végzem, a várakozási idő kiküszöbölése érdekében. Az esztétikai beavatkozásokat minden esetben konzultáció előzi meg, a megfelelő bőrfiatalító eljárás kiválasztásával, természetesen figyelembe véve a páciens igényeit is. Várom megtisztelő jelentkezését!

Nyitvatartás:

A vizsgálatok előzetes telefonos előjegyzés alapján történik.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-269-8801
Email:info@magicderm.hu
Honlap:http://www.magicderm.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek