Dr. Dobozy Enikő bőrgyógyász-kozmetológus

1027 Budapest, Bem József u. 24. II. em. 3. | +36-30-902-0703 | http://phlebo-med.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budai bőrgyógyászati rendelőnkben egyaránt fontos szerepet kap a különböző bőrbetegségek gyógyítása, melyhez korszerű diagnosztikai és terápiás eszközök állnak rendelkezésünkre, a betegségnek nem nevezhető, de kozmetikailag zavaró állapotok megszüntetése, valamint a fiatalos megjelenés megőrzését célzó esztétikai bőrgyógyászat. Kiemelt tevékenységünk az anyajegyek bőrmikroszkópos szűrővizsgálata, és a nem kívánatos anyajegyek és bőrdaganatok biztonságos eltávolítása.

Nyitvatartás:

Előzetes telefonos bejelentkezéssel.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A környéken a parkolóórák száma 3022, tehát SMS-ben 70-es, 30-as vagy 20-as előhívó után 7633022 számon lehet a rendszám beírásával parkolást indítani.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-902-0703
Email:info@phlebo-med.hu
Honlap:http://phlebo-med.hu
Facebook:https://www.facebook.com/PhleboMed
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek