hirdetés
Hirdetés

Budapesti Szent Ferenc Kórház

1021 Budapest, Széher út 73. | +36-1-392-8200 | http://www.szentferenckorhaz.hu

Oszd meg másokkal!

A Budapesti Szent Ferenc Kórházat az Assisi Szent Ferenc Leányai Kongregáció nővérei alapították 1936-ban, 1950-ben államosították, majd 1994-ben  a Kongregáció visszakapta a tulajdonjogot, 1996-ban pedig a működtetési jogot is. A Kórház jelenleg is a nővérek tulajdonában van. Főigazgató dr. Trombitás Zoltán.         Kórházunk ellátási területe Budajenő, Budakeszi, és Nagykovácsi települések, és az egyházi személyek az ország egész területéről. A 2007-es egészségügyi reform előtt hagyományosan hozzánk tartozott Budapest II. kerületének a Kapy úttól kifelé eső része.        Négy fekvőbeteg osztályon és járóbeteg ambulanciákon folyik a gyógyítás. Jelenleg 105 ágyon belgyógyászati, kardiológiai, kardiológiai-rehabilitációs és krónikus belgyógyászati területi feladatokat ellátva aktív betegellátást végzünk, 24 órás akut felvételes ügyelettel. A Kórháznak jól felszerelt kardiológiai, radiológiai és gastroenterológiai diagnosztikai részlege van. Az Intézményben az említett fekvőbeteg ellátáson kívül járóbeteg rendelés keretében belgyógyászati, kardiológiai, gastroenterológiai, valamint kardiológiai rehabilitációs szakambulancia is működik. A belgyógyászati ambuláns tevékenység keretei közzé tartozik  évek óta a diabetológiai szakambulancia is. Az Intézmény különböző osztályaira kerülő betegek részére szükség szerinti szakkonzíliumot biztosítunk. Az Intézmény felekezetre és világnézetre való tekintet nélkül nyújt betegellátást az arra rászorulóknak.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-392-8200
Honlap:http://www.szentferenckorhaz.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek